Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ - 07


Αν δεν μπορέσω να σας "ξαναδώ" μέχρι το Πάσχα, εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας: Καλή Ανάσταση!!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

   Τον τελευταίο καιρό ζω απομονωμένος, μιας και λόγω μεγάλου πλούτου, μου έκοψαν και το τηλέφωνο και το ίντερνετ! Έτσι μπαίνω περιστασιακά στο διαδύκτιο από αλλού και βλέπω λίγα πράγματα. Εκτός αυτού, εδώ και χρόνια - όσο ζω μόνος μου - δεν έχω τηλεόραση εκ πεποιθήσεως. Είμαι δηλωμένος και φανατικός εχθρός της και αν ποτέ αποκτήσω τηλεόραση θα είναι για να συνδέσω DVD και να βλέπω ταινίες.
   Τέλος πάντων, χτες το πρωί μπήκα στο ίντερνετ και πληροφορήθηκα τον θάνατο του Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος με συγκλόνισε. Ήταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής εδώ και σχεδόν 30 χρόνια και είχα παρακολουθήσει πολλές συναυλίες του.
   Δεν είμαι ειδικός στους επικήδειους, ούτε και ξέρω πολλά για να γράψω. Έχω συνδέσει το Αυγουστιάτικο φεγγάρι μαζί του και έτσι του αφιερώνω τις φωτογραφίες της σημερινής ανάρτησης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αντάξιες της δικής του καλλιτεχνικής υπόστασης. Είναι οι φωτογραφίες από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι του 2010 στο Σούνιο. Καλό σου ταξίδι φίλε Νίκο, θα σε θυμάμαι πάντα, ειδικά όταν βλέπω την Πανσέληνο του Αυγούστου!